Aktiviteter

På Helnæs Camping kan vi tilbyde et hav af aktiviteter, der giver rig mulighed for at benytte naturen, enten til lidt spændning, afslapning eller kvalitetstid med familien.

På Helnæs er der rig mulighed for at familien kan være sammen i naturen. Det kan være cykel- og vandreture rundt på øen eller nyde stranden med badning eller kajak og kano. Der er også mulighed for at fiske og grille fangsten. 

Der er en legeplads med to store hoppepuder og en svævebane, hvor der også er mulighed for hyggeligt samvær.

Ved siden af kiosken har vi en fællesstue, hvor der er mulighed for at spille dart samt skak og andre brætspil.

Hver uge har vi 2 aktiviteter planlagt. Om torsdagen har vi sportsaften, hvor vi enten spiller fodbold, rundbold eller høvdinge bold og om lørdagen har vi krea-dag, hvor der er mulighed for at lave flotte perleplader, tegne i malebøger og male sten og porcelæn.

Ellers er I rigtig hjertelig velkommen til at spørge i receptionen eller ringe til vores telefon på nummeret +45 64 77 13 39, hvor I kan høre nærmere. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe. 

Fiskeri

Vandet omkring Helnæs byder på enestående muligheder for fiskeri. Rundt på øen, er der mange gode og let tilgængelige kystpladser. F.eks. ved dæmningen og ved Helnæs Fyr. På campingpladsen findes der røgeovne, tørrestue og pladser til rensning af fisk. Desuden ligger ‘Agernæs Put & Take’ med saltvands-ørred-søer i nærheden.

Du kan læse mere om ørredfiskeri på fyn her: Havørred Fyn

Kano og havkajak

Den smukke kyst rundt om Helnæs giver rig mulighed for at begive sig ud på en smuk sejltur. Man er naturligvis velkommen til at medbringe sin egen kano eller havkajak, men hvis dette kniber, kan der lejes begge dele her på Helnæs. Vi kan garantere smuk udsigt hele vejen rundt.

Kitesurfing

De gode vindforhold og det lave vand ved kysterne og dæmningen betyder at Helnæs er et oplagt sted at kitesurfe eller windsurfe. Det er både ideelt for nybegyndere, såvel som erfarne, der kan finde udfordringer lidt længere ude på havet. Derfor er den sydfynske kyst ved Helnæs en oplagt mulighed til dig, der er vild med den actionfyldte vandsport. 

Legepladsen

På Helnæs Camping har vi en dejlig stor legeplads til børn i alle aldre.
Legepladsen byder bl.a. på svævebane, gynger, vippe, petanque bane, to hoppepuder og meget andet.