Hytter

 

Skal du ud og fiske med din kammerat, eller holde en afslappende ferie med din familie, så har vi helt sikkert en passende overnatningsmulighed til dig. Vi har 7 hytter,  til udlejning. Du kan læse mere om de enkelt hytter , ved at klikke ind under dem, længere ned på siden. Som udgangspunkt må man gerne have hund med i vores hytter, de må dog IKKE være i møblerne.

Vores små hytter, som kan huse 2 personer, er fra 2015. Her er 2 seperate senge, samt en lille bord, hvor man kan nyde sin mad, der forefindes også et køleskab. Det er ikke tilladt at lave mad i disse hytter,dog er der service i hytterne så man kan tage sit tilberedte med med i hytten (vi har fine fælles køkkener). I vores små hytter skal man selv medbringe dyner, puder samt sengelined.

Hytte 8 – 9 -10 er 30 kvm store og fra 2016/2017. I disse hytter finder du alt hvad du skal bruge for at kunne lave mad, og der er eget wc med bad i dem. Hytterne indeholder også dyner og puder, dog skal man selv medbringe sengelinned.

Leje samt depositum for evt. mangelfuld slutrengøring betales normalt senest 14 dage før ankomst.

Til alle hytter  hører der havebord, stole samt parasol. Inde i hytterne er der bestik, service, gryder, pande,  kaffemaskine, køleskab og i vores luksus hytter er der kogeplader samt vand.

Hytte 2, 3, 4 & 5

Hytterne er beregnet til 2 personer og er på 10 m².

Hytterne har kombineret køkken/soverum. Nem adgang til bad og toilet i fælleshuset ved siden af. 

Til hytten hører der havebord, stole samt parasol. Inde i hytten er der bestik, service, kaffemaskine og køleskab.

Hytterne er ny opførte i januar 2016.

Bemærk specielt at I selv skal medbringe dyner/soveposer og sengelinned. Hytterne kan overtages mellem kl. 14.00-20.00 på ankomstdagen, og skal forlades senest kl. 12.00 på afrejsedagen.

Leje samt depositum for evt. mangelfuld slutrengøring betales normalt senest 14 dage før ankomst. I højsæsonen udlejes hytten primært på ugebasis

 

Hytte 8 & 9

Hytte 8 og 9 er vores luksus hytter som er 30 kvm store. I disse hytter er der eget wc med bad, køkken, stue areal, spise areal samt 2 seperate sove rum. Der er dyner og puder til 4 personer, men man skal selv medbringe sengelinned. I køkkenet forefindes alt, hvad man skal bruge for at kunne lave et godt måltid, og det tilhørende service er også i hytten.I vores luksus hytter er der rig mulighed for hygge inde, såvel som ude på den tilhørende terrasse.

Hytte 10

Hytte 10 er 30 kvm og kan huse op til 6 personer. Denne hytte er ligesom hytte 8 samt 9, udstyret med alt, hvad man skal bruge på sin ferie. I hytte er der køkken, spise areal, wc med bad, stue areal samt 2 sove rum. Det ene soverum er udstyret med en 3/4 seng samt en køjeseng, hvor der i det andet soverum er en 3/4 seng. I køkkenet finder man alt hvad man skal bruge i et køkken samt service til 6 personer.