Hytter

 

Skal du ud og fiske med din kammerat, eller holde en afslappende ferie med din familie, så har vi helt sikkert en passende overnatningsmulighed til dig. Vi har 7 hytter,  til udlejning. Du kan læse mere om de enkelte hytter , ved at klikke ind under dem, længere ned på siden. Hunde er kun tilladt i udvalgte hytter.

Vores små hytter, som kan huse 2 personer, er fra 2015. Her er 2 separate senge, et lille bord, hvor man kan nyde sin mad eller en kop kaffe, og et køleskab. Det er ikke muligt at lave mad i disse hytter, dog er der et fint udendørs fælleskøkken, som I kan benytte. 

Hytte 8 – 9 -10 er 30 kvm store og fra 2016/2017. I disse hytter finder du alt hvad du skal bruge for at kunne lave mad, og der er eget wc med bad i dem.

Alle hytter indeholder dyner og puder, dog skal man selv medbringe sengelinned.

Til alle hytter hører der havebord, stole samt parasol. Inde i hytterne er der bestik, service, gryder, pande,  kaffemaskine, køleskab og i vores store hytter er der kogeplader samt vand.

Der er mulighed for at bestille slutrengøring, til hytterne, inden afrejse.

Hytte 2, 3, 4 & 5

Hytterne er beregnet til 2 personer og er på 10 m².

Hytterne har kombineret køkken/soverum. Nem adgang til bad og toilet i fælleshuset ved siden af. 

Hytterne er klar til tjek ind mellem kl. 14.00-20.00 på ankomstdagen, og skal forlades senest kl. 12.00 på afrejsedagen.

 

Hytte 8 & 9

Hytte 8 og 9 er vores store hytter som er 30 kvm store. I disse hytter er der eget wc med bad, køkken, stue areal, spise areal samt 2 seperate sove rum. Der er dyner og puder til 4 personer. I køkkenet findes der alt, hvad man skal bruge for at kunne lave et godt måltid, og det tilhørende service er også i hytten. I vores store hytter er der en tilhørende terrasse, så der er både mulighed for at hygge inde og ude. 

Hytte 10

Hytte 10 er 30 kvm og kan huse op til 6 personer. Denne hytte er, ligesom hytte 8 og 9, udstyret med alt, hvad man skal bruge på sin ferie. I hytten er der køkken, stue- og spise areal, wc med bad, samt 2 sove rum. Det ene soverum er udstyret med en 3/4 seng samt en køjeseng, hvor der i det andet soverum er en 3/4 seng. I køkkenet finder man alt hvad man skal bruge i et køkken samt service til 6 personer.